Susanna

Hei,

Olen kuntavaaliehdokas Susanna Kisner Oulun Metsokankaalta.
Tervetuloa sivuilleni!

KUKA OLEN?

Synnyin 1979 savolaiseen maanviljelijäperheeseen Pielaveden Saarelan kylälle.

Pääsin jo lapsena mukaan maatilan töihin, hoitamaan eläimiä, rehuntekoon, heinäntekoon, metsätöihin, risusavottaan ja rankametsään.  Kotona opin arvostamaan sinnikkyyttä, sitoutumista kovaan työhön, yrittäjyyttä sekä luonnon, eläinten ja toisten ihmisten kunnioittamista.

Olen kyläkoulun kasvatti ja puolestapuhuja. Kotamäen koulussa meitä oli yhteensä vain 18 oppilasta.

Lukion kävin Kiuruvedellä ja opiskelin sairaanhoitajaksi Yhdysvalloissa, missä asuin 10 vuotta.  Muutin Yhdysvalloista Ouluun vuonna 2010. Perheessäni on puolisoni lisäksi viisi lasta. Meillä on myös kaksi kissaa ja koira. Kotimme on nyt Metsokankaalla ja olen juurtunut Ouluun.

Akkujani lataan liikkumalla luonnossa ja urheilemalla, sekä piha-, metsä- ja remonttihommissa. Pidän eri kielistä ja kulttuureista.

MITÄ TEEN?

Olen opiskellut sairaanhoitajaksi sekä Yhdysvalloissa, että Suomessa. Koulutukseltani olen myös terveystieteiden opettaja (Terveystieteen maisteri).

Sosiaali- ja terveysalalta minulle on kertynyt noin 20 vuoden työkokemus mm. neurologiselta traumaosastolta Michiganista ja Oulusta Kaakkurin terveysasemalta.

Viimeiset yhdeksän vuotta olen työskennellyt Oulun kaupungin lastensuojelun perhehoitajana ja tukiperheenä. Olen hoitanut ja kuntouttanut kymmeniä kotiimme sijoitettuja lapsia.

Olen Oulun hyvinvointilautakunnan varsinainen jäsen, valtuuston varajäsen ja PPSHP:n hallituksen varajäsen. Toimin Oulun Keskustan hyvinvointiryhmän puheenjohtajana. Olen myös Tehyn ja OAJ:n jäsen.

Kiitos, että vietit hetken arvokasta aikaasi sivuillani. Olen valmis kovaan työhön yhteisten asioidemme puolesta.

Ystävällisin terveisin,
Susanna